LISTA: Startelvan som petas i EM 2016

LISTA Startelvan som petas i EM 2016 - Benzema

Spelare som missar EM 2016

Fotbolls-EM 2016 står runt hörnet och förbundskaptenerna har nu valt sina slutgiltiga trupper till turneringen som avgörs i Frankrike mellan 10 juni och 10 juli. Frankrikes största arenor kommer då att fyllas med folk från alla världens hörn för att se de bästa spelarna på den europeiska kontinenten göra upp om vilket som är Europas bästa landslagFrankrikes lag är tillsammans med Tysklands trupp och Roy Hodgsons utvalda manskap favoriter till att vinna turneringen och det kommer bli en häftig turnering med många matcher du inte får missa.

Det är dock inte alla spelare som får vara med och representera sitt lag i sommarens EM-slutspel. De flera missar turneringen på grund av skador men det finns även de som varit tillgängliga för spel men blivit petade av landslagstränaren när den slutgiltiga truppen skickades in till UEFA. Vi på Silly Season Sverige har nu gjort en startelva med de största stjärnorna som missar EM 2016 på grund av att de petats av förbundskaptenen.

Spelare som missar EM 2016

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort flertalet listor och faktaartiklar som fått tiotusentals läsare varje dag. De har handlat om allt från EM i Frankrike 2016 till Champions League och Allsvenskan. Nedan finner ni ett axplock av de bästa artiklarna som publicerats på siten och vi rekommenderar att ni tar en titt på de, detta efter att vi gått igenom elva stjärnor som missar sommarens EM-slutspelListan kommer från BBC Sport och samtliga bilder är hämtade från Bildbyrån

 

 

Kevin Trapp (Tyskland)

LISTA Startelvan som petas i EM 2016 - Trapp

25-åringen hade en superb förstasäsong med Paris Saint-Germain där det blev 25 hållna nollor och vann en inhemsk trippel, blad annat Ligue 1 med hela 31 poängs marginal ner till tvåan. Trots det var det inte nog för att komma med i den tyska landslagstruppen där Manuel Neuer (Bayern München), Bernd Leno (Bayer Leverkusen) och Marc-Andre ter Stegen (Barcelona) tar plats.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply