West Ham närmar sig Toni Martinez

West Ham närmar sig Toni Martinez

Slaven Bilic bekräftar att Martinez närmar sig en flytt

Enligt Football Espana har Slaven Bilic bekräftat att Valencias Toni Martinez är nära att flytta till West Ham.

West Ham har en spännande tid framför sig. I höst flyttar man in i en ny arena, och samtidigt är klubben med och slåss om en plats i nästa säsongs Champions League. Dessutom är klubben på jakt efter ett antal nyförvärv. Det har spekulerats om att West Ham är nära Havard Nordtveit och att West Ham förbereder bud på Theo Walcott. Nu verkar det som att klubben har kollat upp ännu en möjlig värvning.

Den här gången handlar det om ValenicaToni Martinez, uppger Football Espana. Enligt West Hams tränare Slaven Bilic är Londonklubben på god väg att knyta till sig spelaren.

– Vi är nära att säkra en värvning av Toni Martinez. Alla andra rykten som pågår i media är bara spekulationer, säger Bilic enligt Football Espana.

Det sägs att West Ham kommer att spendera 750 000 pund för att värva Martinez från den spanska klubben. Dessutom kommer Valencia få 20 procent av övergångssumman om West Ham i framtiden väljer att sälja spelaren till en annan klubb. Den engelska klubben kan dessutom behöva betala två miljoner pund till om vissa avtal uppnås.

Martinez har imponerat för Valencias lag på flera olika nivåer och ses som en stor talang. Det sägs vara det som har gjort att West Ham har fått upp ögonen för honom.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply