Trots fiaskot – Arsene Wenger lämnar inte Arsenal

Trots fiaskot - Arsene Wenger lämnar inte Arsenal

Wenger blir kvar trots stortorsken

Arsenal hade inte mycket att säga till om i den första åttondelsfinalen mot Bayern München, och föll till slut med 5-1. Ett resultat som genast drog igång spekulationer om att Arsene Wenger kan lämna sin tjänst som Arsenal-tränare direkt. Nu skriver BBC att så inte lär bli fallet. 

Efter 1-1 i halvlek föll Arsenal ihop som ett korthus mot Bayern München och förlorade till slut med förödmjukande 5-1 under det första åttondelsfinalsmötet i Champions League. Londonklubbens tränare Arsene Wengers kontrakt med Arsenal går ut efter säsongen, och inte helt oväntat lär inte den franske managern lämna klubben innan dess.

Det är ansedda BBC som i dag går ut med att Arsenal kommer vänta tills sommaren innan Londonklubben fattar ett beslut om tränarens framtid, men bekräftar alltså att 67-åringen inte kommer lämna efter gårdagens storförlust. Dessutom uppges ett tidigare erbjudande om förlängning fortfarande vara aktuellt. Men även det beslutet kommer att tas när säsongen är färdigspelad.

Trots att drömmen om fortsatt spel i Champions League med allra störst säkerhet dog igår slåss Arsenal fortfarande på flera fronter. Londonlaget är kvar i FA-cupen och parkerar just nu på en välbekant fjärdeplats i Premier League – där en stekhet kamp om Champions League-platserna väntar under våren.

MISSA INTE VÅRA SENASTE NYHETER: 
– Här är klubbarna John Terry nobbade i januari
– LISTA: Champions Leagues hetaste åttondelsfinaler
– Allt om Arsenal – gå till vår Arsenalsida

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply