Officiellt: Kevin Strootman förlänger med Roma

Officiellt: Kevin Strootman förlänger med Roma

Förlänger kontraktet till 2022

Romas viktige mittfältskugge Kevin Strootman har valt att förlänga sitt kontrakt med den italienska Serie A-klubben till 2022, efter att ha varit en vital del av Romas Champions League-kampanj och nobbar intresse från bland annat Manchester United.

Romas Kevin Strootman har efter en mycket stark säsongskampanj valt att förlänga med den italienska toppklubben, detta offentliggjorde klubben idag via deras officiella Twitter. Strootman har imponerat mycket under den gångna säsongen, där han gjorde 33 matcher efter att de förregående två säsongerna enbart gjort 11 stycken matcher sammanlagt, på grund av grava skadeproblem. Men nu är Strootman tillbaka och levererar för Roma.

Strootman har varit en mycket viktig del av Serie A-laget under året och mittfältaren har varit en riktig kugge på mittfältet, och bland annat bidragit till att klubben lyckades hamna tvåa i ligan och ta en Champions League-plats.

– Denna förlängningen är speciell för mig, sade Strootman via klubbens officiella hemsida.

– Jag vill verkligen vinna något här och jag kommer att göra allt jag kan för att nå det. Alla i Roma stöttade mig under tiden jag var skadad, och det är en annan anledning till att jag är glad att stanna, avslutade mittfältaren.

Strootman var tidigare av intresse för bland annat Manchester United.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply