Inter jagar Bayer Leverkusens Karim Bellarabi

Inter jagar Bayer Leverkusens Karim Bellarabi

Karim Bellarabi till Inter?

Enligt uppgifter till CalcioMercato.com ska Inter vara villiga att köpa loss Bayer Leverkusens offensiva mittfältare, detta för drygt 15 miljoner euro.

Flera av Inters planer som man har för tillfället är beroende av vad som händer i slutet av säsongen då man får veta om man kommer att spela i UEFA Champions League eller inte. Att få spela i Europas största klubblagsturnering är något som kan locka många spelare och gör det mycket lättare för klubbledningen när det kommer till att förhandla och värva nya spelare.

Med drygt två månader kvar av säsongen finns det därför många spelare som det pratas om angående en potentiell flytt till Guiseppe Meazza. Den senaste på agendan är Bayer Leverkusens offensive mittfältare Karim Bellarabi som dragit blickarna till sig efter att ha spelat i Europa under de senaste säsongerna. Den 25-årige tysken är värd omkring 15 miljoner euro och den italienska klubben ska redan nu planera att värva spelaren.

Bellarabi är en av de mest uppmärksammade spelarna på BayArena med sina åtta mål på 36 matcher. Han är en spelare som kan skapa farligheter från sin högerkant och är även bra i djupled med sin otroliga snabbhet.

Inter har redan värvat Ever Banega

Ever Banega är klar för Inter. Det uppger Sky Italia idag som skriver att mittfältaren klarat läkarundersökningen hos klubben. Argentinaren ansluter till den italienska storklubben efter den pågående säsongen.

Det rapporterades redan för några dagar sedan att Sevillas mittfältsstjärna var nära en flytt till Serie A och toppklubben Inter. Då återstod endast en läkarundersökningen. Enligt Sky Italia är den undersökningen nu avklarad och 29-åringen uppges vara klar för klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply