Harry Kane förlänger med Tottenham

Harry Kane förlänger med Tottenham

Stjärnanfallaren skriver på för fem år till

Tottenham Hotspurs stjärna i anfallet, Harry Kane, skriver på ett nytt femårskotrakt värt 5 miljoner pund om året med Londonklubben trots ett EM som var en riktig besvikelse för 22åringen.

Tottenham Hotspur har en riktigt vass anfallare i den engelske talangfulle Harry Kane. Han har varit i klubben i princip i hela sitt liv, utöver när han har varit ute på diverse utlåningar, och alltid varit klubben trogen. Under de senaste åren har han utvecklats och under Mauricio Pochettino har formkurvan skjutit i höjden och han har blivit en av Premier Leagues vassaste målgörare.  Förra säsongen vann han guldskon då han vann den engelska ligans skytteliga med sina 25 mål.

22åringen såg dock lätt medtagen ut när det engelska landslaget tog sig an och förlorade mot Island i åttondelsfinalen av EM. Kane gjorde ingen stark turnering och många var överlag besvikna på Englands spel.

Den engelska tidningen The Sun skriver nu att Tottenham trots detta vill förlänga och förbättra Kanes kontrakt och gör honom till den bäst avlönade spelaren för att göra honom nöjd. Kontraktet är på fem år och ger Kane ungefär 5 miljoner pund per år. Förhandlingarna började medans de fortfarande jagade ligatiteln och det verkar som att 25 miljoner pund paketet har kommit fram till en lösning. Spurs litar på att Kane kan återkomma till sin toppform då de i år kommer att återvända till Champions League.

Kane kan snart komma att ha en ny anfallspartner, då Tottenham är väldigt angelägna om att värva AZ Alkmaars ess Vincent Janssen för 16 miljoner pund. Efter att Janssen gick hårt ut på sina överhuvuden i en intervju har klubben nu förbjudit honom från mer mediearbete.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply