Atletico Madrids Lucas Hernandez arresterad – flickvännen till sjukhus

Arresterades efter våld mot flickvännen

Atletico Madrid-spelaren Lucas Hernandez har gripits av spansk polis i sin bostad tidigt under fredagsmorgonen. Enligt rapporter ska han ha varit berusad och misshandlade sin flickvän, som i sin tur fick besöka ett lokalt sjukhus i den spanska huvudstaden.

På tisdag den 7:e februari tar Atletico Madrid sig an Barcelona i den andra semifinalen av två i den spanska cupen. Det första mötet vann Barcelona med 2-1 vilket tvingar laget från den spanska huvudstaden att göra två mål borta på Camp Nou medan de nollar Barcelona, annars blir det katalanerna som tar sig vidare till finalen i Copa del Rey.

Nu skakas dock klubben av en skandal innan matchen. Klubbens egna talang, den blivande mittbacksstjärnan Lucas Hernandez, greps under morgonen lokal tid av polis. Anledningen ska enligt spanska Marca vara att han misshandlat sin flickvän.

Fick besöka sjukhus

Exakt hur det gått till framkommer inte, men spanjoren ska enligt källor till Marca kommit hem berusad och efter ett tag ska poliser ha setts utanför hus, något som slutade i ett gripande av mittbacken.

Spelarens flickvän fick köras till sjukhus med skador som inte ska vara allvarliga, enligt samma källa. Om Atletico-spelaren kan vänta sig ett straff är i dagsläget oklart då uppgifter berättar om att spelarens flickvän än så länge inte valt att polisanmäla honom.

Lucas Hernandez har spelat elva matcher totalt den här säsongen, varav en i Champions League mot Bayern Munchen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply