bet365

U19-landslagskaptenen är laddad inför avgörande EM-kvalet

bet365

Mellan den 26e och 29e mars spelar U19-landslaget Elite Round i EM-kvalet, det sista steget innan EM-slutspelet i Grekland. Ikväll spelas första matchen mot Litauen i Norrköping innan man ska möta Belgien i Åtvidaberg för att sedan avsluta med Ryssland i Norrköping. Lagkaptenen Elias Andersson är positiv trots den tuffa lottningen.

– Jo men det känns bra. Det är hemmaplan så det kan inte bli så mycket bättre faktiskt. Det skulle varit i Skåne bara men man kan inte få allt (skratt). Det är alltid kul att vara med grabbarna och det känns som ett klubblag då vi känner varandra så väl. Vi vet vilka styrkor vi alla har och hur vi ska utnyttja dem. Det är bra grabbar hela högen, säger Andersson som är utlånad till Varberg från Helsingborg till Fotbollskanalen.

P96-landslaget gjorde stor succé i VM-slutspelet i Qatar hösten 2013 då man slutade på en sensationell tredjeplats. Trots succén i Qatar för cirka ett och ett halvt år sedan är Andersson ödmjuk och förklarar att laget inte kommer spela tokoffensivt.

– Vi försöker ju göra allt för att slå motståndarna liksom. Om det är att spela mer snabbare och offensivare fotboll för att vinna gör vi förstås det, men är det så att vi ska satsa på kontringar som vi gjorde för två år sedan är det väl det som gäller. Vi går ju för att vinna matcher så det är det vi siktar på först och främst men självklart är det roligare att spela en fin fotboll, avslutar Andersson med att förmedla till Fotbollskanalen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply