Tysklands OS trupp 2021 fotboll – tyska OS-truppen 2020 fotboll!

Tysklands OS trupp 2021 fotboll - tyska OS-truppen 2020 fotboll!

Tyskland trupp OS fotboll 2021

Tysklands trupp OS 2021? Det är inte någon hemlighet att Tyskland är ett av favoritlagen i den här turneringen. Den starka fotbollsnationen har, utöver ett seniorlag fyllt av världsmästare, otaliga unga talanger som bara väntar på att få släppas lösa. Till skillnad från till exempel Sveriges trupp där många spelare tvingats avböja, så har Tyskland många starka namn med i sin uppställning och de kommer åka till Brasilien för att vinna. Med i deras grupp finns Mexiko, Sydkorea och Fiji som alla är starka motståndare men som inte bör orsaka tyskarna alltför stora problem att gå vidare till utslagsfasen av turneringen. Följ och spela live på OS =>

Odds Tyskland vinner OS-guld (vinnarodds): 7.00
Odds Tyskland spelar final: se odds
Odds Tyskland når semifinal: se odds
Odds Tyskland når kvartsfinal: se odds
Odds Tyskland går vidare från gruppen: se odds
Odds Tyskland vinner gruppen: se odds
Odds Tyskland kommer sist i gruppen: se odds

I övrigt innehåller den tyska OS-truppen stjärnor som Sven och Lars Bender samt Matthias Ginter och Max Meyer. Här kan du läsa mer om Tysklands laguppställning inför OS 2021 i Brasilien och vilka spelare i Tysklands herrlandslag i fotboll som ingår i Tysklands OS-trupp 2021.

Tyskland trupp OS fotboll 2021

Tysklands OS-trupp 2021

Horst Hrubesch är Tysklands förbundskapten OS 2021 fotboll. Att vara förbundskapten för olympiska tyska laget 2021 har inte varit lätt. Förbundskapten Horst Hrubesch har inte haft helt lätt för att ta ut sin OS-trupp men han har haft många spelare att välja bland i alla fall. De flesta av spelarna spelar i den egna ligan i hemlandet, Bundesliga, och många av dem är också startspelare i till exempel Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen och Schalke 04, men de sluter nu upp för att bidra till ett OS-guld 2021.

Tyska OS-truppen i fotboll 2021

OS-grupp: Grupp C
Ranking: 4 på FIFA-rankingen
Förbundskapten: Horst Hrubesch

Här är alla spelare som ingår i den tyska OS-truppen. Tysklands OS-trupp består av 16 fotbollsspelare och 2 målvakter. Den Tyska OS-truppen består av nedanstående spelare som är Tysklands bästa fotbollsspelare och som ska försöka vinna OS-guldet åt Tyskland:

Målvakter: Timo Horn, 1. FC Köln, Jannik Huth, Mainz 05;

Försvarare: Robert Bauer, Ingolstadt 04, Matthias Ginter, Borussia Dortmund, Lukas Klostermann, RB Leipzig, Philipp Max, FC Augsburg, Niklas Süle, TSG Hoffenheim, Jeremy Toljan, TSG Hoffenheim;

Mittfältare: Lars Bender, Bayer Leverkusen, Sven Bender, Borussia Dortmund, Julian Brandt, Bayer Leverkusen, Max Christiansen, Ingolstadt 04, Serge Gnabry, Arsenal, Leon Goretzka, Schalke 04, Max Meyer, Schalke 04;

Anfallare: Nils Petersen, SC Freiburg, Grischa Prömel, Karlsruher SC, David Selke, RB Leipzig.

Tysklands bästa målskytt i OS-kvalet (inklusive kval och Playoff):

– (Tog sig till turneringen efter U21-EM 2021)

Spelarna i Tysklands OS-trupp som kan avgöra

Tyskland har en hel drös med unga och vassa talanger som kan avgöra, som till exempel Max Meyer eller Matthias Ginter. Även den äldre generationen kan komma väl till hands, med stadige Timo  Horn i mål och tvillingarna Bender som kan organisera på mittfältet.

Tysklands spelprogram OS 2021 Rio

Tyskland betraktas som en av favoriterna till guldet i Rio och har en stor möjlighet att kunna ta hem det. Innan dess måste de dock ta sig igenom gruppspelet där motstånd väntar i form av Mexico, Sydkorea och Fiji, men lyckas de ta sig ur gruppen är det dags för utslagningsfasen och ett steg närmare guldet.

Tysklands OS-matcher i Rio, Brasilien

När spelar Tyskland sin första match i OS 2021 fotboll? Tysklands första OS match är mot Mexiko den 4 augusti 2021 kl 22:00 på Fonte Nova Arena i Salvador. Tysklands nästa match i fotbolls-OS 2021 är den 7 augusti 2021 kl 21:00 mot Sydkorea och därefter spelar man sin tredje och sista gruppspelsmatch mot Fiji 10 augusti.

Vilka lag har Tyskland i sin OS-grupp? Tyskland spelar i OS-gruppen Grupp C. De lag som spelar i Grupp C utöver Tyskland är Sydkorea, Fiji och Mexiko. Här kan du se samtliga Fotbolls-OS 2021 grupper och lag – ett bra sätt att få en överblick över alla OS 2021 fotboll grupper.

Vanliga frågor om Tysklands EM trupp 2021

Ifall du har några frågor om Tysklands OS-trupp 2021 så kan du lämna en kommentar nedan så försöker vi att besvara frågan om den tyska spelartruppen inför OS 2021 så gott det går. Denna artikel kommer även att löpande uppdateras med startelvor, fakta, odds, statistik om spelarna och tyska landslaget inför Tysklands enskilda OS fotbollsmatcher. Vidare kommer vi att försöka svara på de vanligaste frågorna du kan tänkas ha rörande Tysklands fotbollstrupp inför OS 2021 i Rio.

Flera andra länder har släppt sina trupper till sommarens OS-slutspel. Sverige och Brasilien har gått ut med vilka spelare de kommer ha med sig till turneringen och det sistnämnda laget ses även som favoriter till att vinna turneringen. Här kan du läsa mer om de 16 lag som kommer delta i sommarens OS-fotboll!

Tyska OS-truppen i fotboll 2021

Läs mer om OS 2021

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply