Uppgifter: River Plate vill locka hem mittbacken från Manchester City

bet365

Martin Demichelis på River Plates önskelista

River Plate sitter inne på en ytterst talangfull mittback vid namn Ramiro Funes Mori. 24-åringen är dock så gott som klar för en flytt till Everton då han är på väg till England i detta nu för att slutföra övergången. River Plate jagar nu ersättare till den flyktade försvararen och man har ställt in siktet på en spelare som tidigare tillhört den argentiska klubben.

Klassiska River Plate ligger för närvarande på en tredjeplats i den argentinska ligan. I backlinjen har talangen Ramiro Funes Mori varit gjuten och imponerat såpass mycket att Everton nu är på gång att signera mittbacken för öka konkurrensen bakom John Stones och Phil Jagielka.

Därmed uppstår det en lucka i River Plates trupp och den vill man nu fylla med Martin Demichelis, som för närvarande spelar i Premier Leagues ligaetta, Manchester City. Argentinaren har dock fått sparsamt med speltid och har haft det svårt att ta en plats i startelvan då Vincent Kompany och Eliaquim Mangala numera är förstavalen i Citys mittförsvar. River Plate har snappat upp situationen och vill nu att Demichelis återvänder till hemlandet.

Vill att Demichelis river kontraktet

Enligt Daily Mirror vill River Plate att Martin Demichelis river sitt kontrakt med Manchester City. Den argentinska klubben är inte villiga att betala för 34-åringen och vädjar till Demichelis, som fostrades i River Plate, att självmant lämna England och flytta hem. Enligt den engelska tidningen hoppas klubben att VM för klubblag, där River Plate deltar i nästa upplaga, ska locka försvararen att dra på sig den rödvita tröjan återigen.

Martin Demichelis, som hittills under säsongen fått göra två inhopp i City, har haft en strålande karriär och är väl mest känd för sin tid i Bayern München, där han spenderade åtta säsonger mellan 2003-2011. Han var även med i det argentinska VM-laget som snöpligt förlorade VM-finalen mot Tyskland förra sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply