Uppgifter: Bayern Munchen kan värva Upamecano i sommar

Uppgifter: Bayern Munchen kan värva Upamecano i sommar

Upamecano till Bayern Munchen?

Försvararen som kopplats ihop med flera lag i både Premier League och La Liga kan istället stanna i Bundesliga. Detta genom att skriva på för Bayern München.

Flera klubbar har under hösten och våren kopplats ihop med en värvning av Dayot Upamecano. Försvararen har denna säsong slagit igenom i tyska RB Leipzig och lag som Arsenal, Liverpool, Real Madrid och Barcelona har sagts följa 21-åringen för en eventuell värvning i sommar. Nu kommer dock uppgifter om att Upamecano kan nobba både Premier League och La Liga och istället flytta inom Tyskland. Detta då Bayern München ska ha lagt sig i ’pole position’.

Enligt tyska tidningen Bild ska Bayern Munchen vara det lag som leder i jakten på försvararen. Tidningen skriver att klubben ska ha varit i kontakt med både RB Leipzig och spelaren själv samt att man ska ha kommit överens om det personliga kontraktet med spelaren. Hur mycket en affär kommer att bli värd i sommar är dock oklart. Leipzig har tidigare krävt 50 miljoner euro för spelaren. Hans kontrakt med klubben går dock ut sommaren 2021 och ser ut att gå för en lägre summa.

SE ÄVEN: Uppgifter: Jose Mourinho intresserad av Ivan Rakitic

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply