Ronaldo ratar media: ”Vägrar prata förrän säsongen är över”

Efter gårkvällens chockförlust för Real Madrid mot Schalke 04 var minerna upprörda hos ”Los Blancos” trots lagets avancemang till kvartsfinalerna i Champions League.

Nere i Tyskland hade Real kammat hem en komfortabel ledning inför returen i och med sin 2-0-seger, men igår föll man tungt med 3-4 på hemmaplan.

Trots detta tog de spanska giganterna sig vidare i turneringen efter en total seger i dubbelmötena(5-4), men det var rasande spelare och fans som lämnade Santiago Bernabeu efter matchen.

En av de upprörda var superstjärnan Cristiano Ronaldo, som under matchen ska ha sagt ”skamligt, skamligt” till Karim Benzema. Om han syftade på matchen i sig eller de buropen laget fick ta emot från hemmafansen är dock oklart eftersom portugisen vägrade att tala med media efteråt.

– Jag kommer inte prata mer förrän säsongen är slut, ska Ronaldo ha uttryckt enligt flera spanska medier i den mixade zonen.

Reals rådande formsvacka visar sig nu tydligt. Gårkvällens förlust mot Schalke var lagets tredje raka match utan vinst.

En av mycket få ljusglimtar för Ronaldo igår var hans två fullträffar som innebar nytt målrekord i Champions League (78 stycken).

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply