Uppgifter: Emil Forsberg jagas av tre toppklubbar

Uppgifter: Emil Forsberg jagas av tre toppklubbar

Emil Forsberg allt närmre flytt

Den svenske landslagsspelaren finns på önskelistan hos några av Europas största klubbar. En flytt kan bli av i sommar.

Efter att Emil Forsberg lämnat Malmö FF för spel i RB Leipzig har mittfältaren gått från klarhet till klarhet. Efter två fina säsonger i Bundesliga har flera storklubbar fått upp ögonen för svensken och nu sägs tre klubbar vara de som leder i kampen om svenskens underskrift. Nu skriver SportExpressen att Forsberg kan göra en stor flytt under sommaren.

Enligt tidningen ska Juventus, Atlético Madrid och Arsenal vara de som leder i kampen om Forsberg. Att det blir en flytt i sommar är dock inte klart. Leipzig vill gärna behålla svensken som har en prislapp på över 50 miljoner euro. Detta samtidigt som man vill förlänga spelarens kontrakt.

Arsenal har alltid varit en klubb som kopplats ihop med Forsberg och med lagets nye tränare Unai Emery vid rodret vill man göra ett nytt försök att värva in svensken. Juventus ska även de vara längst fram i racet men då måste man först sälja någon av sina större stjärnor för att få plats med Forsberg. Atlético Madrid är även ett lag som ska ligga i ‘pole position’ i kampen om Forsberg. Den spanska huvudstadsklubben sägs vilja satsa stort om Antoine Griezmann lämnar och då ska Forsberg vara ett av namnen man vill hämta in.

För drygt ett år sen skrev Forsberg på ett kontrakt som binder honom till Leipzig till och med sommaren 2022. Nu kan han komma att bli erbjuden ännu ett nytt kontrakt för att stanna i sin nuvarande klubb. Något som skulle göra honom till Sveriges bäst betalda fotbollsspelare just nu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply