Så mycket erbjuder City för de Bruyne

Kevin de Bruyne ansågs som en ny stortalang när han lämnade Werder Bremen för Premier League och Chelsea. Den belgiske mittfältaren tillhörde Chelsea i ett tidigt skede, men lånades direkt ut till sin forna klubb, Genk, och sedan till Bremen, innan han var redo för spel i Chelsea under sommaren 2013.

Men under José Mourinho blev speltiden inte allt för generös och det tog inte lång tid förrän belgaren mer eller mindre glömdes bort och avstannade i sin utveckling. Räddningen kom när VfL Wolfsburg hämtade “hem” honom till Tyskland i januari 2014, där han nu på 43 matcher har gjort nio mål och 20 assist.

23-åringens framgånger har inte undgått de stora jättarna runt om i Europa, som ännu en gång får se en de Bruyne i en fin form. En av klubbarna påstås vara Manuel Pellegrinis, Manchester City, som enligt brittiska medier har lagt ett bud på 25 miljoner pund för belgaren. Hans kontrakt med Wolfsburg sträcker sig till sommaren 2019, och mycket talar för att han fullföljer sitt avtal, för att ännu en gång inte hamna i skymundan på de brittiska öarna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply