Officiellt: Fredrik Ljungberg till Bundesliga och Wolfsburg

Officiellt Fredrik Ljungberg till Bundesliga och Wolfsburg

Wolfsburg skriver kontrakt med Fredrik Ljungberg

Svensken, som under de senaste åren varit U15-tränare i Arsenal ansluter till Wolfsburg som ligger på fjortonde plats i Bundesliga, detta som assisterande tränare till Andries Jonker som tagit över tränarposten.

Efter att Fredrik Ljungberg lagt skorna på hyllan har den före detta svenska landslagsspelaren siktat in sig på sin tränarkarriär. Ljungberg hade sin storhetstid under sin period i Arsenal där han även varit U15-tränare under de senaste säsongerna och på måndagseftermiddagen kom en nyhet som troligen inte förväntat sig. Ljungberg blir nämligen assisterande tränare i Bundesliga-laget Wolfsburg där Andries Jonker tagit över tränarposten. De båda har tidigare jobbar tillsammans under sin tid i Arsenals ungdomsakademi och nu går de alltså vidare för ett äventyr i Tyskland.

Fredrik Ljungberg har tidigare spelat i klubbar som Halmstad, Arsenal, West Ham, Seattle och Celtic.

För närvarande ligger Wolfsburg på 14:e plats i den tyska högstaligan med endast två poäng ner till nedflyttningsplatsen. Vad Ljungberg kommer tjäna eller hur långt kontraktet sträcker sig är för tillfället inte offentliggjort.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply