Officiellt: Szoboszlai förlänger med RB Leipzig

Officiellt: Szoboszlai förlänger med RB Leipzig
bet365

I vintras värvades Domink Szoboszlai från RB Salzburg till RB Leipzig. Nu förlänger spelaren kontraktet med sin nya klubb, detta trots att han ännu inte debuterat.

Flera storklubbar kopplades i vintras ihop med en värvning av Dominik Szoboszlai. Ungraren valde då att skriva på för RB Leipzig men efter en period med skador har 20-åringen ännu inte debuterat. Nu står det dock klart att han förlänger kontraktet med sin nya klubb. Detta från 2025 till 2026.

– Naturligtvis har mina första sex månader i RB Leipzig annorlunda än vad jag hade föreställt mig. Målet var att jag skulle kunna hjälpa laget på planen under andra halvan av säsongen, vilket tyvärr inte fungerade. Men jag är nu helt återställd. Jag kommer att kunna gå 100 procent nästa säsong och jag kan inte vänta på den nya säsongen, säger supertalangen till klubbens hemsida.

RB Leipzigs direktör Florian Schulz kommenterar förlängningen:

– En förlängning av kontraktet är verkligen ovanligt när en spelare inte har spelat för sin nya klubb ännu. För oss är det dock en viktig indikation på att Dominik Szoboszlai kommer att bli en mycket viktig spelare för RB Leipzig de kommande åren och att vi har mycket höga förväntningar på honom, säger han.

Det är fortfarande oklart när Szoboszlai är tillbaka på planen igen efter sina skador.

SE ÄVEN: Sportchefen säker – bekräftar Haalands framtid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply