• Error, no group ID set! Check your syntax!

Officiellt: Niko Kovac blir ny tränare i Bayern München

Officiellt: Niko Kovac blir ny tränare i Bayern München

Bayern hämtar in Niko Kovac

Kroaten som tidigare spelat i klubben kommer nu att ta över tränarposten. Detta inför den kommande säsongen.

Under de senaste säsongerna har det inte gått speciellt bra för Bayern München i Europaspelet. Man må ha vunnit Bundesliga flertalet gånger men när det kommer till Champions League har man inte varit lika framgångsrika. 2013 vann man trippeln under Jupp Heynckes men efter det har det inte gått lika böra för de tyska giganterna. Samma sommar hämtade man in Pep Guardiola som skulle ta laget tillbaka till den europeiska toppen men så blev inte fallet. Inte heller Carlo Ancelotti lyckades med några framsteg under sin tid på Allianz Arena och nu har man utsett ett nytt namn som ska ta över tränarposten.

Officiellt: Niko Kovac blir ny tränare i Bayern München

För närvarande är det Jupp Heynckes som tränar laget då man sparkade Carlo Ancelotti tidigare under säsongen. Tysken kommer dock inte fortsätta och nu har Bayern bestämt vem som ska bli nästa tränare. Det är den gamle spelaren Niko Kovac som kommer bli ny huvudtränare i laget nästa säsong. Kroaten är för närvarande tränare i Eintrach Frankfurt men kommer nu alltså ta över Bayern München den kommande säsongen.

Kovac har skrivit på ett kontrakt som binder honom till klubben de kommande tre säsongerna.

Bayern ligger för närvarande på första plats i Bundesliga med hela 23 poäng ner till Schalke 04 på andraplatsen. Om två veckor ställs man mot Real Madrid i det första mötet i Champions Leagues semifinaler

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply