bet365

Officiellt: Hamburg värvar från Hoffenheim

Hamburg har bekräftat på sin officiella hemsida att de gjort klart med en anfallare från Bundesliga-konkurrenten Hoffenheim.

Hamburg var extremt nära att åka ur Bundesliga förra säsongen men lyckades vinna kvalet och därmed stanna kvar. Nu rustar klubben upp för den nua säsongen och man har redan värvat spelare som exempelvis Emir Spahic. Nu har klubben gjort klart med en till spelare och den här gången är det en anfallare som asluter till klubben.

Värvar från konkurrent

Anfallaren Sven Schipplock har spelat i Hoffenheim sedan 2011 men nu lämnar anfallaren klubben för Hamburg. 26-åringen var själv väldigt nöjd efter övergången.

– Jag tror det är en dröm för många spelare att spela i en stor och traditionell klubb som HSV. För mig var det en ära att få ett erbjudande så jag behövde inte fundera länge. Jag vill vara en del av denna utveckling och dessutom känner jag tränaren sedan min tid i Stuttgart, säger Sven Schipplock själv till Hamburgs hemsida.

Värvar även talang

Dessutom har Hamburg värvat en talang från Bochum. Den 21-årige anfallaren Michael Gregoritsch ansluter till truppen och har skrivit på ett fyraårskontrakt. Han spelade 25 matcher förra säsongen i 2.Bundesliga och lyckades då göra sju mål. Vad dessa två nyförvärv kan hjälpa Hamburg med under nästa säsong återstår att se.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply