Lista: 8 allsvenska profiler som lägger skorna på hyllan

8 st spelare som gjort sina sista allsvenska säsonger

Vilka spelare lägger av efter årets allsvenska säsong? Vilka profiler i Allsvenskan slutar med fotbollen i år? Efter en oerhört spännande och rafflande säsong så är Allsvenskan slut för det här året. Vi har fått se unga som gamla leverera på plan och på toppen var det tight ända in i slutet. Men även den här livfulla säsongen måste till sist ta slut, och så även några fotbollsspelares karriärer, även om man ibland önskar det så kan de ju inte spela för alltid. Det finns många saker som kommer emellan som envisa skador, privata saker som familjen eller helt enkelt att man börjar bli för gammal och kroppen inte hänger med.

Efter varje säsong finns det alltid spelare som lägger av, vissa lite mer motvilligt än andra. Många kommer även tillbaka trots att de har sagt att de har slutat. Vi ska ta en titt på 8 stycken allsvenska profiler som har sagt att denna allsvenska säsong blev deras sista. Många av dem har spelat utomlands i de stora ligorna men trots det har alla återvänt tillbaka hem till Sverige och Allsvenskan.

Åtta allsvenska spelare som lägger skorna på hyllan

Allsvenskan säger hejdå till spelare varje år, då vissa byter klubbadress, landskod eller helt enkelt slutar med fotbollen. Nyligen har vi även listat Allsvenska spelare med utgående kontrakt och Assistligan i Allsvenskan 2015. Sedan tidigare finns även Skytteligan i Allsvenskan 2015 samt om du är tveksam till Allsvenskan som liga kan du ta dig en titt på Åtta anledningar att älska Allsvenskan.

Nu ska vi kolla in 8 stycken allsvenska profiler som vi inte kommer få se i deras respektive lag igen, då de lägger skorna på hyllan. De kanske kommer att dyka upp i tv-rutorna som experter, stanna kvar i laget som tränare eller kanske tar sig an någonting helt annat. Det får tiden utvisa, men vad vi vet är att de kommer inte spela någon mer match i Allsvenskan.

8.Christoffer Andersson, 37 år

Christoffer Andersson inledde sin professionella karriär i Helsingborgs IF, där han spelade mellan 1996 och 2003. Efter 2 kortare sejourer i norska Lillestrøm SK och tyska Hannover 96 återvände han 2007 till Helsingborg, där han fortsatte spela tills 2014. Då meddelade han att han slutade i klubben, för att spela ett sista år i Halmstad BK. Nu ska han återigen tillbaka till Helsingborg, denna gång som ungdomstränare. Med på meritlistan finns bland annat 2 SM-guld med HIF och 24 landskamper.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply