Bekräftat: Alexander Milosevic lämnar Besiktas för Hannover

Bekräftat: Alexander Milosevic lämnar Besiktas för Hannover

Alexander Milosevic till Bundesliga

Bekräftar för turkiska Fanatik att han kommer att flytta till Hannover efter att ha få sparsamt med speltid i Süper Lig.

Alexander Milosevics sejour i Besiktas blev inte riktigt som spelaren hade hoppats. Han kom till klubben i januari 2015 och fick totalt hoppa in tre minuter under de matcher som återstod av säsongen. Denna säsong har det endast blivit en ligamatch från start, då han spelade 74 minuter och nu bekräftar han att han lämnar Turkiet.

– Först var jag negativ till en flytt. Men i går förändrades allt när Besiktas hade det här avtalet med Hannover. Jag måste spela regelbundet för att ha en chans att komma med i EM. Så jag gick med på att flytta, säger Milosevic enligt turkiska Fanatik.

Klubbarna byter därmed Alexander Milosevic mot Marcelo Guedes samtidigt som Hannover får en summa pengar. Den svenske U21-hjälten kommer till en klubb i kris. Man ligger för närvarande sist i Bundesliga och har endast skrapat ihop 14 poäng på 19 omgångar. Laget har fem poäng upp till Werder Bremen på kvalplats och sju upp till Stuttgart som ligger över sträcket.

I Hannover spelar sedan tidigare bland annat Miiko Albornoz, Hugo Almeida samt danskarna Leon Andreasen och Uffe Bech. Lagets tränas av Thomas Schaaf.

(14:45) Uppdatering….

Alexander Milosevic är nu klar för Hannover.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply