“Han kommer aldrig lämna Bayern München”

Rummenigge slår fast — Müller kommer aldrig säljas

Den tyske anfallsstjärnan Thomas Müller är ovärderlig för Bayern München. Det budskapet kommer från klubbens ordförande Karl-Heinz Rummenigge som slår fast att spelaren inte kommer säljas. Han hör hemma i klubben. 

Det går inte direkt att klaga över Bayern Münchens säsongsinledning i Bundesliga. Efter sex omgångar står de på sex vinster och kommer närmast från en makalös seger över förra säsongens främsta konkurrent, Wolfsburg med klara 5-1. Detta efter fem mål på blott nio minuter av den inbytte polske stjärnan Robert Lewandowski. Laget som totalt mäktat med 20 mål på de inledande omgångarna, och bara släppt in tre, har med andra ord redan kopplat ett stadigt grepp om förstaplatsen i Bundesliga.

En annan spelare som verkligen lyst i säsongsinledningen är den tyske anfallaren Thomas Müller som hittills mäktat med åtta mål på lika många tävlingsmatcher säsongen 2015/16. Den tyske landslagsmannen länkades tidigare i somras ihop med en flytt till Manchester United, vilket bekräftades av den tyska klubben tidigare, men det mesta talar för att valet att stanna kvar i Tyskland var det rätta.

“Han stannar oavsett erbjudande”

Detta antyder också nu klubbens ordförande Karl-Heinz Rummenigge som nu slår fast att spelaren aldrig kommer lämna storklubben. Att inga pengar i världen kan ändra deras inställning till att behålla spelaren.
— Müller kommer att stanna i Bayern, oavsett vad någon klubb erbjuder. Det finns ingen summa som skulle få oss att överväga något bud, säger Rummenigge till Bild.
— Messi hör hemma i Barcelona, Rooney i Manchester United och Müller i Bayern München. Det bör stanna så.

“Han är Mia San Mia-känslan i Bayern”

Karl-Heinz Rummenigge fortsätter sedan med hyllningar för den viktiga tyske spelaren.
— Det finns kanske spelare där ute som har bättre teknik och som är snabbare, men det finns ingen annan Thomas Müller i världen. Han är extremt ovärderlig för oss. Han representerar Mia San Mia-känslan i Bayern.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply