AVSLÖJAR: Oscar Lewicki förhandlar med Hamburg

Oscar Lewicki kan lämna Malmö FF för Bundesliga

Enligt uppgifter till Silly Season Sverige ska Malmö FFs mittfältare Oscar Lewicki ha fått ett erbjudande att flytta till Hamburg i den tyska ligan och därmed bli lagkamrat med Albin Ekdal.

I somras gick Albin Ekdal till Bundesliga och Hamburger SV, nu kan nästa svensk vara på väg att ansluta till den tyska ligatian. Enligt uppgifter till Silly Season Sverige ska Oscar Lewicki ha fått ett erbjudande från klubben men det är fortfarande oklart om den svenske U21-stjärnan väljer att lämna MFF.

Oscar Lewicki som är född och uppvuxen i Malmö kom till den himmesblåa klubben 2005 efter att ha spelat i den lokala klubben Limhamns IF. Efter totalt tre år i MFF med en säsongs utlåning tog han steget vidare till Bayern München där han spelade i klubbens ungdomslag samt B-laget under tre säsonger, detta innan han återvände till Sverige och BK Häcken. Efter att ha varit en av Göteborgsklubbens viktigaste spelare i tre säsongen flyttade mittfältaren tillbaka till MFF och under spelarens första säsong i A-laget var han med och fick spela i UEFA Champions League.

2 Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply