Uppgifter: Chelsea jagar Sead Kolasinac

Uppgifter: Chelsea jagar Sead Kolasinac

Schalke-försvararen är het på marknaden

Chelsea uppges jaga Schalke 04:s vänster Sead Kolasinac, och den 23-årige mycket lovande försvararen är utan kontrakt till sommaren, dock är Chelsea beredda att betala för att redan nu få tillgång till Kolasinacs tjänster.

Chelsea har gjort en mycket bra första halva av Premier League-säsongen och har inte förlorat många matcher. De hade en radda vinster innan och under jul, mer exakt vann de 12 matcher matcher i rad, innan en förlust mot Tottenham satte stopp för ett eventuellt rekord. Under nye tränaren Antonio Conte har Londonklubben gjort riktigt bra ifrån sig och till skillnad från förra årets katastrof, då de fick sparka dåvarande tränaren José Mourinho efter halva säsongen och köra med interim resten och hängde ett tag runt nedflyttningsstrecket men tillslut hamnade på en tiondeplats i ligan, så har årets säsong gått som tåget, speciellt med tanke på att Londonklubben fortfarande leder ligan sedan ett par månader tillbaka.

Conte letar dock efter förstärkning till sitt försvar, med spelare som Branislav Ivanovic som ryktas lämna, och han sägs ha fattat tycke för Schalke 04:s Sead Kolasinac, detta rapporterar den engelska tidningen The Guardian. Den 23-årige vänsterbacken har hyllats och har i Bundesliga presterat starkt. Dock sitter bosniern på ett kontrakt som går ut till sommaren, och då Schalke inte verkar allt för intresserade av att förlänga är detta en perfekt affär för Chelsea. De skulle kunna vänta till sommaren, med risk att någon annan kniper honom, eller ta honom nu för runda 8 miljoner pund. Han kan spela såväl vänsterback som mittback eller central mittfältare.

Under morgondagen tar Liverpool emot Chelsea, ett möte som en inte vill missa!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply