Uppgifter: Timo Werner överens med Bayern Munchen

Uppgifter: Timo Werner överens med Bayern Munchen

Werner till Bayern Munchen?

Anfallaren som jagas av nästan hela Europa ser ut att ha gjort sitt val. Enligt tysk press kommer Timo Werner flytta till Bayern Munchen.

Bayern Munchen fortsätter att förstärka och föryngra sin trupp. Man har tidigare gjort klart med Pavard från Stuttgart samtidigt som även Atlético Madrids Lucas Hernández ska vara ett av namnen som sägs ligga nära en flytt till Allianz Arena. Den tyska storklubben ska dock planera att förstärka rejält och då Arjen Robben och Franck Ribery ser ut att lägga skorna på hyllan inom kort vill man även ha in en anfallare.

Ett av de namn som ständigt sagts vara på radarn hos Bayern är RB Leipzigs Timo Werner. Anfallaren har växt ut till en av de bästa anfallarna i Bundesliga och nu vill Bayern knyta till sig anfallaren. Det är SportBILD som rapporterar att de båda parterna ska vara överens om en flytt för Werner. Det är dock inte i sommar som Werner kommer att ansluta. Istället ska man vara överens om att Werner kommer att spela till och med sommaren 2020 i Leipzig för att därefter lämna gratis på Bayern Munchen. Spelarens kontrakt går nämligen ut efter nästkommande säsong och på så sätt kan man hämta in målgöraren gratis.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply