Tyska uppgifter: Bayern Munchens Xabi Alonso lägger skorna på hyllan

Xabi Alonso väntas avsluta sin karriär efter säsongen

En lång och framgångsrik fotbollskarriär är på väg att gå mot sitt slut. Enligt den tyska tidningen Bildt kommer Xabi Alonso att lägga skorna på hyllan efter att den här säsongen gått mot sitt slut.

Xabi Alonso slog igenom i den baskiska klubben Real Sociedad i början av 2000-talet. Hans fina prestationer i den spanska klubben gjorde att större klubbar fick upp ögonen för mittfältaren, och då lämnade han Spanien.

Den då 22-årige spanjoren skrev på för Liverpool där hans internationella genombrott tog fart. I England och Merseyside-klubben började han på allvar att göra sig ett namn ute i Europa.

Återvände till Spanien

SE ÄVEN: Det tjänar superstjärnorna i Real Madrid

Efter fem framgångsrika år i Premier League var det till slut dags för Alonso att återvända till Spanien då han skrev på för Real Madrid, där han bland annat var med och bärgade den tionde Champions League-titeln för Los Blancos. Efter det skrev han för tyska Bayern Munchen, där han spelar än idag.

Nu kan dock tiden i Bundesliga vara över, och även hela karriären, för Xabi Alonso. Den tyska tidningen Bildt skriver under onsdagen att mittfältsprofilen planerar att lägga skorna på hyllan, och att det med största sannolikhet kommer ske redan efter den här säsongen.

https://sillyseason.se/fotboll/real-madrid-loner-lonelista-83153/

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply