bet365

Robert Lewandowski vill lämna Bayern Munchen

Robert Lewandowski vill lämna Bayern Munchen

Lewandowski vill flytta i sommar

Enligt tysk media ska Robert Lewandowskis agent ha meddelat att anfallaren vill lämna Bayern Munchen i sommar.

Robert Lewandowski har under de senaste två åren ryktats vara på väg att lämna Bayern Munchen. Det är framför allt Real Madrid som ska ha visat stort intresse för polacken men de tyska jättarna ska inte ha velat sälja anfallaren.

Då säsongen precis avslutat ska spelaren på nytt ha meddelat att han vill lämna. Det är Sky Sports i Tyskland som rapporterar att Lewandowski ska ha meddelat sitt beslut till klubbledningen. I samma veva uttalar sig även anfallarens agent, Pini Zahavi, och säger att hans klient vill flytta.

– Robert känner att han behöver ett byta och vill ha en ny utmaning i sin karriär. Det ver Bayerns klubbledning mycket väl om. Alla i Bayerns ledning hade en bra karriär, de borde förstå hans situation, säger Zahavi till SportBild.

Zahavi påpekar även att det inte är en fråga om pengar.

– Anledningen till att Robert vill flytta är inte på grund av pengar eller att vill till ett speciellt lag. Nästan alla storklubbar vill ha världens bästa fotbollsspelare i sitt lag, avslutar han utan att nämna något om en potentiell destination.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar stjärnorna i Bayern München

Chelsea erbjuder 90 miljoner euro

Kort efter uttalandet kommer uppgifter om att Chelsea vill värva Lewandowski. Intresset har vunnits under en längre tid och efter en misslyckad säsong ska nu The Blues vilja värva stort på de offensiva positionerna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply