Officiellt: Thomas Müller förlänger med Bayern München

Officiellt: Thomas Müller förlänger med Bayern München

Müller stannar i Bayern München

Anfallaren som kopplats ihop med flera klubbar under våren förlänger nu med Bayern München. Detta till sommaren 2023.

Thomas Müllers framtid har varit långt ifrån klar. Tysken har under det senaste året ryktats kunna lämna Allianz Arena för spel i Premier League där flera klubbar ska ha visat intresse. Nu står det dock klart att anfallaren stannar i den tyska storklubben. Detta efter att ha skrivit på ett nytt kontrakt.

– Jag är säker på att vi kommer att vara framgångsrika när bollen börjar rulla igen. För min del var det min första prioritet att förlänga med Bayern och klubben hade samma synsätt. Jag har redan tillbringat två tredjedelar av mitt liv i Bayern, så jag kan bara säga att jag följer klubben och att klubben följer mig. Vi kämpar för varandra. För mig är den är klubben inte bara en arbetsgivare, även en passion, säger Müller i en kommentar på Bayerns hemsida.

Karl-Heinz Rummenigge är glad över att förlängningen är på plats:

– Jag är glad över att Thomas Müller har förlängt sitt kontrakt med ytterligare två år till den 30 juni 2023. Jag vill tacka Thomas och hans rådgivare Ludwig Kögl för de mycket tillförlitliga och rättvisa diskussionerna, säger han.

Denna säsong har det blivit tio mål och 19 assist på 36 matcher för Müller som spelat i klubben i hela sin karriär som professionell fotbollsspelare.

SE ÄVEN: Uppgifter: Juventus sätter prislapp på de Ligt

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply