Officiellt: Fyra spelare förlänger med Bayern München

Fyra spelare förlänger med Bayern München

På fredagskvällen bekräftade Bayern München att man förlänger med inte mindre än fyra spelare. Bland annat Thomas Müller som länge varit på Manchester Uniteds önskelista.

Bayern München fortsätter att förlänga kontrakten med sina nyckelspelare. Under fredagen stod det klart att man förlänger fyra spelare. Jerome Boateng (2021), Javi Martínez (2021), Alonso (2017) och Thomas Müller (2021) är de spelare som har kritat på ett nytt kontrakt med de regerande Bundesliga-mästarna och har därför säkrat framtiden.

Den spelare som det kanske har ryktats om mest är Thomas Müller. 26-åringen har under det senaste året ryktats vara på väg till bland Manchester United och Old Trafford-klubben sägs vara de som har varit närmast att knyta till sig spelaren. Även Liverpool ska ha varit intresserade och Chelsea ska även ha nämnts vid ett par tillfällen men tillslut valde Weilheim in Oberbayern-sonen att stanna i klubben där han bland annat vunnit fyra Bundesliga-titlar, tre cuptitlar och en UEFA Super Cup-trofé.

Thomas Müller förlänger till 2021

Förutom Thomas Müller har klubben även förlängt med Jerome Boateng och Javi Martínez. Samtliga tre förlänger till och med sommaren 2021 då trion, enligt klubben är några av de mest betydelsefulla spelarna i truppen.

Även Xabi Alonso förlänger sitt kontrakt med Allianz Arena-klubben, detta till 2017.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply