Mario Götze på väg till Liverpool?

Mario Götze på väg till Liverpool

Mario Götze kan återförenas med Jürgen Klopp

Mario Götze har hamnat i frysboxen i Bayern München. Nu kan han vara på väg bort från klubben, där Liverpool ser ut som en tänkbar destination.

Mario Götzes kontroversiella flytt från Borussia Dortmund till ligakonkurrenten Bayern München blev inte så lyckad som man hade hoppats på. Mittfältaren har haft svårt att slå sig in i startelvan under Pep Guardiolas ledning och drabbats av flera skador med jämna mellanrum. Efter tre år uppges han nu vilja lämna Bundesliga-klubben, där en flytt till Premier League verkar aktuell.

Götze lämnar för spel i Premier League?

Ryktena har gått varma kring Götzes framtid, där Juventus sett ut som en tänkbar klubbadress för 23-åringen. Men nu skriver Calciomercato att Liverpool gett sig in i jakten på spelaren, och att han själv hellre skulle se sig på Anfield Stadium tillsammans med sin forne tränare Jürgen Klopp. ”The reds” hoppas att Klopp är ett tillräckligt bra lockbete för att vinna den tyske landslagsmannens signatur, då de spenderade flera år ihop på Westfalenstadion.

Xhaka ännu en spelare på önskelistan

Tidigare har vi på Silly Season Sverige rapporterat att Arsenal och Liverpool är ute efter Granit Xhaka från Borussia Mönchengladbach. Schweizaren uppges vara ett andrahandsval för Klopps Liverpool om man inte lyckas värva Götze. Däremot kommer man få hård konkurrens på marknaden, då Manchester City ska ha förberett ett saftigt bud på mittfältaren, som tidigare öppnat för spel i England.

– Alla har en barndomsdröm och att spela i Premier League är min. Om den går i uppfyllelse återstår dock att se. Just nu kan jag inte säga hur realistisk den är, säger Xhaka till Sky Germany.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply