Liverpool snuvar Manchester United på Thomas Müller?

bet365

Jürgen Klopp vill värva Bayern München-spelaren

Manchester United har sedan länge jagat Thomas Müller. Men nu ger sig Premier League-konkurrenten Liverpool in i jakten på tysken.

Thomas Müller är en hett eftertraktad man och jagas av flera europeiska storklubbar. Under sommaren pekade allt på en flytt till Manchester United för anfallaren, men det blev en fortsättning i Bayern München. United har tidigare blivit tillsagda av Bundesliga-mästarna att man inte kommer att ta emot fler bud av dem, men trots det ska man inte ha gett upp hoppet om spelarens tjänster.

”Väldigt frestande”

Men nu får man konkurrens på marknaden. Det är tyska Bild som skriver att Liverpool gett sig in i jakten på den tyske landslagsmannen. En affär som enligt tidningen ska vara mer rimlig med tanke på att Jürgen Klopp numera tränar Premier League-klubben. 26-åringen har tidigare kommenterat flyttrykten som placerat honom i England, och nämnt att han inte utesluter att gå dit en dag.

– I slutändan ska vi inte glömma att fotbollen är vårt jobb. Lönerna som de betalar ut i Premier League är väldigt frestande, sa han enligt tidningen.

Kontraktsförhandlingar med Bayern

Inom den närmsta tiden kommer Müller att sitta i kontraktsförhandlingar med Bayern, för närvarande har han ett avtal som sträcker sig fram till år 2019. Han har flera år kvar på sitt kontrakt, vilket innebär att förhandlingarna förmodligen kommer att handla om ett desto mer lukrativt förslag än vad han redan har i ett försök att behålla honom.

De bud som United tidigare har lagt har varit värderade till cirka 75 miljoner pund – som nobbats av den tyska giganten. Man kommer med största sannolikhet alltså kräva mer än så om en övergång ska ro i hamn för Liverpool.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply