Bomben: Manchester United med superbud på Thomas Müller

bet365
Bomben: Manchester United med superbud på Thomas Müller

Manchester-klubben försökte värva den tyske stjärnan

Bayern Münchens finanspartner Jan-Christian Dreeson har uppgett till tyska Bild att Manchester United förra året kom till den tyska storklubben med ett bud på mer än 100 miljoner euro för Thomas Müller.

Manchester United har uppenbarligen ett stort intresse i Bayern Münchens anfallare Thomas Müller, efter att rapporter nu kommer fram som bevisar att United förra sommaren erbjöd mer än 100 miljoner euro för den tyske anfallaren, detta rapporterar den tyska tidningen Bild. Det är Bayern Münchens finanspartner Jan-Christian Dreeson som berättar för den tyska tidningen om uppgifterna, och finanspartnern menar på att summan faktiskt låg i de regionerna.

– Något sådant var det faktiskt. Då kom ett fax från England. För oss fanns det dock aldrig en diskussion om att sälja Thomas Müller. När en spelare passar till oss skulle vi dock vara dumma om vi såg till den kortsiktiga utsikten och gav upp honom för en rekordinkomst och försvagade oss sportsligt, säger Dreeson till Bild.

Nu lyckades José Mourinho dock att få in anfallaren Zlatan Ibrahimovic, och portugisen har tillsammans med laget gjort det helt okej på anfallet. Dock har Müller inte visat sig från sin bästa sida under hösten och har enbart lyckats med att få in fyra mål under den gångna säsongen, och har inte lyckats med att göra ett enda mål i sina fem senaste matcher, vilket United-fansen kan trösta sig med.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply