Everton, Arsenal, Chelsea och Bayern München jagar Kalidou Koulibaly

bet365

Napolis mittback ett hett byte

Napolis mittbacksjätte Kalidou Koulibaly är het på marknaden. Idag uppger italiensk media att Arsenal, Everton, Chelsea och Bayern München är i budkrig om den 25-årige försvararen. 

Igår blev det klart att Bayern München säljer Mehdi Benatia till Juventus, och det är därför inte särskilt förvånande att den tyska klubben är på mittbacksjakt. Högst upp på önskelistan? Napolis Kalidou Koulibaly. Enligt italienska Sky Sport Italia är den tyska klubben ute efter mittbacken som var en av Napolis bästa spelare förra säsongen.

Flera klubbar förbereder bud

Det lär dock inte bli någon enkel affär för den tyska storklubben. Enligt Sky Sport Italia har Everton redan lagt ett bud på 50 miljoner euro för mittbacken, det samtidigt som Bayern själva ”bara” erbjudit 45. Källan rapporterar dessutom att de båda Londonklubbarna Arsenal och Chelsea ska ha gett sig in i budkriget. Vilket lär fortsätta trissa upp priset på 25-åringen. Everton riskerar dessutom att tappa John Stones till Manchester City, vilket gör att pengar förmodligen inte vara några problem för Merseyside-klubben vid en eventuell affär.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply