Mönchengladbach värvar tillbaka Christoph Kramer

Mönchengladbach värvar tillbaka Christoph Kramer

Värvar tillbaka världsmästaren

Christoph Kramer, som var på lån i Borussia Mönchengladbach i två år innan han gick tillbaka till Bayer Leverkusen, har nu efter ett år tillbaka i sin moderklubb beslutat sig för att återansluta med Mönchengladbach.

Borussia Mönchengladbach har idag gjort officiellt att de har värvat tillbaka Christoph Kramer skriver Goal. 25åringen lämnar därmed Bayer Leverkusen för andra och sista gången för att gå tillbaka till sin låneklubb och konkurrenten Mönchengladbach, dock denna gång på en permanent basis. Kramer var utlånad till Mönchengladbach mellan 2013 och 2015 på utlåning och det blev sammanlagt 73 matcher för klubben. 2014 blev han dessutom världsmästare i Brasilien med det tyska landslaget, Kramer själv blev dock avbytt i första halvlek efter att ha åkt på en kraftig smäll i huvudet.

25åringen tog dock igenom denna medicinska undersökning utan problem och kunde därmed skriva under ett nytt kontrakt hos Die Fohlen, ett kontrakt på fem år som sträcker sig tills 2021. Summan för övergången sägs ligga runt 15 miljoner euro rapporterar Die Spiegel.

– Vi var tvungna att ge tillbaka Christoph för ett år sedan till Leverkusen och vi är nu desto gladare, att vi kunde få tillbaka honom hit till Borussia, sade Gladbachs sportchef Max Eberl.

– Han känner till vårat lag, han känner till klubben och han kommer med sin erfarenhet och sin personlighet att ta över en viktig roll i vårat unga lag, lade Eberl till.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply