Hazard: ”Jag vill gå i De Bruynes fotspår”

Thorgan Hazards framtidsplaner avslöjade i intervju

I en intervju med Sport Foot Magazine tydliggjorde Thorgan Hazard nyligen att han vill visa Chelsea vad de gått miste om – precis som Kevin De Bruyne gjort.

Efter tre tunga år i Chelsea lämnade Thorgan Hazard i somras klubben för spel i tyska Borussia Mönchengladbach. 22-åringen kostade 6 miljoner pund, men har ännu inte debuterat för klubben, vilket han dock snart hoppas få göra. Han strävar nämligen efter att – precis som en viss Kevin De Bruyne gjort – få bevisa att de som tvivlat på honom har haft fel.

Imponeras av De Bryune

I en intervju med franska Sport Foot Magazine nyligen, förklarade Hazard att han tagit lärdom- och imponerats av De Bruynes resa och flerfaldigt högklassiga insatser under det senaste året.

Jag vill gå i Kevins fotspår. Han var – precis som mig – oönskad i Chelsea och har sedan han lämnade lyckats studsa tillbaka och var i fjol Bundesligas, utan tvekan, bäste spelare. Han är ett mycket bra exempel på en spelare som har utvecklats stadigt och gjort rätt val. Tyskarna är galna i honom och det är klart att jag inspireras av hans resa.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply