Uppgifter: PSG ger inte upp i jakten på Gianluigi Donnarumma

Uppgifter- PSG ger inte upp i jakten på Gianluigi Donnarumma

PSG planerar byte på målvaktsplatsen

Enligt uppgifter i både italiensk och fransk press ska Paris Saint-Germain vara ute efter en ny förstamålvakt och man har klart för sig vem man vill värva.

Paris Saint-Germain håller på att bygga ett lag som ska vinna allt. Under de senaste åren har man hämtat in storvärvningar som Neymar, Kylian Mbappé och Dani Alves och nu ska man satsa på att förstärka kanske den viktigaste positionen, nämligen målvaktsposten. Det har tidigare pratats om flera namn men nu ska man ha bestämt sig för vem man vill se mellan stolparna, Gianluigi Donnarumma.

Donnarummas framtid ska enligt uppgifter inte vara klar då det återstår att se om AC Milan tar sig till Champions League nästa säsong. Skulle så inte bli fallet rapporterar Gazzetta dello Sport att en flytt kan bli av samtidigt som PSG jagar Donnarumma. Spelarens klausul ligger på drygt 70 miljoner euro och den franska huvudstadsklubben ska inte ha några problem att betala vad som krävs för att värva en målvakt för en lång tid framöver.

Donnarumma förlängde sitt kontrakt med Milan så sent som för drygt tre månader sen, detta till och med sommaren 2022.

Uppgifter- PSG ger inte upp i jakten på Gianluigi Donnarumma

Vill göra sig av med Kevin Trapp

Samtidigt som Paris Saint-Germain vill värva Donnarumma kan lagets nuvarande förstamålvakt vara på väg att lämna för spel på annat håll. Enligt den Parisbaserade tidningen Le Parisien ska 27-åringen vilja lämna Parc des Princes om klubben värvar in en ny målvakt för att inte missa VM i Ryssland nästa sommar.

Bland annat har det pratats om att Borussia Dortmund ska vara intresserade av Trapp.

SE ÄVEN: PSG-stjärnornas löner 2017/2018

Uppgifter- PSG ger inte upp i jakten på Gianluigi Donnarumma

INFO: Sverige Luxemburg TV Kanal, vilken kanal visar Sverige Luxemburg och Sverige Luxemburg på TV

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply