bet365

Uppgifter: Pierre-Emerick Aubameyang till Real Madrid i sommar

Uppgifter: Pierre-Emerick Aubameyang till Real Madrid i sommar

Real Madrid värvar Pierre-Emerick Aubameyang i sommar?

Enligt uppgifter till tyska Express ska Real Madrid och Borussia Dortmund ha kommit överens om en övergång för anfallaren Pierre-Emerick Aubameyang till sommaren.

Borussia Dortmund har gått med på att sälja sin 26-årige anfallare Pierre-Emerick Aubameyang, det menar den tyska Express på onsdagen. Enligt tidningen kommer Real Madrid att betala en summa på 100 miljoner euro för att köpa spelaren som denna säsong gjort 32 mål på 37 matcher. Uppgifterna kommer drygt två veckor efter att spelaren själv bekräftat att han lovat att spela i Real Madrid.

– Att spela i Real Madrid är min dröm. För två år sen lovade jag min morfar, som är från Ávila (en spansk stad) att jag skulle spela i Real Madrid. Det kommer bli svårt men det är något som jag haft i huvudet sen jag var liten. Vid ung ålder tittade jag på videos med Hugo Sánchez och ibland när jag firar mina egna mål gör jag det som en hyllning till honom. Att spela i Real Madrid eller en annan storklubb i Spanien skulle vara en fin present till min mamma, Margarita, sa spelaren då till L’Equipe.

Dortmunds sportchef Michael Zorc förnekar dock för Bild att man ska vara överens om en försäljning av spelaren i sommar.

– Det är bara dumheter, det finns ingen överenskommelse, sa Zorc när han han fick frågan om uppgifterna var samma.

Aubameyang skulle i så fall bli den sjätte afrikanen i den spanska huvudstadsklubben efter att man tidigare haft Samuel Eto’o, Geremi Njitap, Mahamadou Diarrá y Emmanuel Adebayor och Michael Essien i laget.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply