Uppgifter: Núñez kan ersätta Haaland i Borussia Dortmund

Uppgifter: Núñez kan ersätta Haaland i Borussia Dortmund

Erling Haalands vara eller icke vara i Borrusia Dortmund har gjort att klubben gett sig ut på jakt för att hitta en potentiell ersättare. Nu sägs man ha varit på plats för att följa Darwin Núñez och ser uruguayanen som en potentiell ersättare till Haaland.

Det finns troligen inte en toppklubb i Europa som inte har ryktats vilja värva Borussia Dortmunds anfallsstjärna Erling Haaland. Mycket tyder på att norrmannen kommer att lämna efter säsongen och nu har den tyska storklubben gett sig ut för att peka ut en potentiell ersättare om norrmannen skulle lämna.

Enligt portugisiska Record ska Markus Pilawa som är chefsscout för Borussia Dortmund och Edgardo Lasalvia som är spelaren agent ha träffats i veckan för att prata om en eventuell värvning. Det är dock oklart hur mycket en eventuell prislapp kommer att landa på för Núñez som kostade 24 miljoner euro när han anslöt från spanska Almeria sommaren 2020. Tidningen skriver även att FC Barcelona ska vara intresserad, något Atlético Madrid tidigare sagts vara.

Denna säsong har Núñez stått för elva mål och två assist på 17 matcher för Benfica.

Spelaren sitter på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2025.

SE ÄVEN: Uppgifter: Mendes har erbjudit Ronaldo till giganterna

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply