Uppgifter: Mario Mandzukic kan lämna för Borussia Dortmund

Uppgifter: Mario Mandzukic kan lämna för Borussia Dortmund

Dortmund jagar Mandzukic

Anfallaren som sköt sitt Kroatien till VM-finalen för drygt en vecka sedan kan komma att lämna Juventus. Nu sägs Borussia Dortmund vara på jakt efter stjärnan.

Mario Mandzukic har varit runt i flera olika klubbar under sin karriär. Det har blivit allt från Wolfsburg, Bayern München, Atlético Madrid och numera Juventus. Kroaten har alltid levererat i de lag han spelat i men det har inte alltid varit tillräckligt för att hålla tränaren nöjd. Nu kan det komma att bli en flytt igen, detta då Cristiano Ronaldo värvats till Juventus. Det mesta tyder på att det kommer bli färre minuter den kommande säsongen och nu drar ryktena om en flytt igång.

Det är tidningen BILD som kommer med uppgifter om att den tyska storklubben ska vara väldigt intresserade av att hämta in 32-åringen. Mandzukic har drygt två år kvar på sitt kontrakt och kan komma att kosta omkring 20 miljoner euro att köpa loss från Juventus. Det är dock oklart om Juventus vill sälja kroaten i sommar. Detta då redan Gonzalo Higuaín sägs vara på god väg att lämna för spel i Chelsea.

Den gångna säsongen blev det 32 matcher och fem mål för Mandzukic i klubblaget.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply