Uppgifter: Manchester United siktar in sig på Jadon Sancho

Uppgifter: Manchester United siktar in sig på Jadon Sancho

Sancho till Manchester United i vinter?

Engelsmannen som slagit igenom i Borussia Dortmund finns på flera Premier League-klubbars önskelista. Bland annat hos Manchester United.

Det är ingen hemlighet att Manchester United vill förstärka sin anfallslinje i vinter. Efter att ha gjort sig av med Romelu Lukaku samtidigt som Alexis Sánchez ser ut att lämna för Inter har The Red Devils nu gjort upp planer för att hämta in offensiv kraft inför den andra halvan av säsongen.

Brittisk press skriver nu att United kommer att sikta in sig på att värva Jadon Sancho under transferfönstret i januari månad. Det är The Sun som rapporterar om Solskjaers planer under vintern och att United kommer sikta in sig på den tidigare Manchester City-spelaren för att förstärka startelvan.

Även bland annat Real Madrid och Barcelona ska ha visat intresse för Sancho.

Hög prislapp

Det första hindret för Manchester United är spelarens prislapp. Borussia Dortmund har inga större planer att sälja sin stjärna och en eventuell affär sägs komma att bli värd över 100 miljoner pund. Det är oklart hur mycket Old Trafford-klubben är beredda att betala för storvärvningen men efter att ha gjort sig av med Lukaku samtidigt som Sanchez är ett steg från att lämna kan man lägga ut en större summa för att få till en värvning.

Dortmund vill dubbla spelarens lön

Borussia Dortmund har under de senaste åren gjort flera större försäljningar vilket gör att man inte är i något behov av att sälja varken Sancho eller någon annan av sina stjärnor. Istället ska BVB enligt tysk press vara beredda att dubbla spelarens lön för att han inte ska lämna Westfalenstadion under det kommande året.

Spelarens nuvarande kontrakt med Dortmund sträcker sig till och med sommaren 2022.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply