Uppgifter: Lewandowski förlänger med Bayern München

Uppgifter: Lewandowski förlänger med Bayern München

Skriver på till 2021

Robert Lewandowski, Bayerns profilerade anfallare, är jagad av många toppklubbar runt om i Europa men som det ser ut kommer polacken att skriva på ett nytt kontrakt med den framgångsrika tyska toppklubben.

Robert Lewandowski spelar för närvarande i Bayern München, Tysklands mest framgångsrika klubb, och den polske anfallaren verkar trivas bra i den sydtyska klubben som han anlände till 2014, på en fri transfer från ärkerivalerna Borussia Dortmund, där han kom fram som en riktigt vass anfallare och bildade ett starkt partnerskap med bland annat Mario Götze och Marco Reus. Lewandowski slår upprepade rekord nästan varje säsong och det går inte att få något stopp på anfallaren som bara öser in mål. Detta har såklart attraherat uppmärksamhet från en hel del storklubbar runt om i Europa, med spanska jättarna Real Madrid framförallt som intresserar sig för Lewandowskis framtid. Den 28-årige anfallaren har även varit på radarn hos flera av Premier League-giganter.

Nu uppger de tyska medierna, däribland den tyska tidningen Kicker, att Lewandowski snubbar av de förestående erbjudandena och står nu istället inför en kontraktsförlängning med de tyska Bundesliga-jättarna.

– Det återstår enbart ett par detaljer innan vi skriver under, sade Lewandowskis agent Maik Barthel till Kicker.

Detta innebär att Lewandowski skulle komma att fortsätta ösa in mål i den tyska ligan fram till 2021, vilket är så länge det nya kontraktet är på enligt uppgifter.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365