Uppgifter: Barcelona och Real Madrid i kamp om Ousmane Dembele

Uppgifter: Barcelona och Real Madrid i kamp om Ousmane Dembele

Båda toppklubbarna vill ha honom

Borussia Dortmunds topptalang Ousmane Dembele ryktas vara intresserad av att lämna Dortmund, med Barcelona som länge har velat värva den unge stjärnan, och Real Madrid som nu också uppges ha gett sig in i racet om anfallarens signatur.

Borussia Dortmund sitter inne på en riktigt stor talang i Ousmane Dembele, den blott 20-årige anfallsstjärnan. Högeryttern har enbart spelat en säsong i Dortmund, då han kom från Rennes 2016, men har hunnit göra ett stort intryck i Bundesliga såväl som ute i övriga Europa. Den franske anfallaren uppges dock vara missnöjd med sin nuvarande klubb, detta skriver Metro. Dembele skall ha missat gårdagens träning, och skall ha strejkat för att bevisa ett faktum, och har på grund av det blivit avstängd från träningar samt fått en böter från klubben.

FC Barcelona har sedan tidigare visat stort intresse för talangen, ett intresse som nu har trappats upp efter att de sålt sin stjärnanfallare Neymar. De har även sagts vara intresserade av Liverpools Philippe Coutinho och Tottenhams Christian Eriksen, men de rapporteras även vara nära en affär med Dortmund. Även om den tyska klubben avböjde Barcas bud på en okänd summa, då de ansåg att det inte matchade spelarens framstående fotbollsegenskaper, skall de inte vara omöjliga att förhandla med. Klubben sägs fortfarande vara öppen till att sälja spelaren men de kräver runt 120-150 miljoner pund för anfallaren.

Nu rapporteras även Real Madrid ge sig in i jakten på anfallaren, skriver ESPN. Madrid-presidenten Florentino Perez skall ha bett sina kontakter i Dortmund om att hålla honom uppdaterad på hela Dembele-affären.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365