Tidningen: ”Haalands dröm är att spela i Real Madrid”

Tidningen: "Haalands dröm är att spela i Real Madrid"

Enligt tysk press ska Erling Braut Haalands dröm vara att flytta till Real Madrid. En klubb som sagts vara intresserade av norrmannen under en längre tid.

Erling Braut Haaland, 22, har erbjudanden på bordet så det räcker och blir över. Europas största klubbar har alla vid något tillfälle under det senaste året kopplats ihop med norrmannen och mycket tyder på att det blir en flytt till sommaren. På senaste har framför allt Manchester City och FC Barcelona sagts vara intresserade av anfallaren. Enligt tysk press är dock spelarens dröm en helt annat klubb, nämligen Real Madrid.

Tidningen BILD skriver i samband med en intervju med Borussia Dortmunds VD Hans-Joachim Watzke att Haalands dröm är en flytt till den spanska huvudstadsklubben. Precis som Cristiano Ronaldo, 36, som varit en av spelarens största idoler som yngre.

I samma artikel nämner Watzke att det inte är aktuellt att sälja norrmannen under vinterfönstret. Det kommer dock bli svårt att hålla kvar anfallaren i sommar.

– Självklart kommer det bli svårt att behålla Haaland. Vi vill ändå ha kvar honom och kommer försöka att få honom göra det.

Haaland har kontrakt med Dortmund till och med sommaren 2024. Han har tidigare sagts kosta 75 miljoner euro men den totala kostnaden kan skena iväg till upp emot 300 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply