bet365

Robert Lewandowski öppnar för flytt från Bayern München

Robert Lewandowski öppnar för flytt från Bayern München

Polacken kan lämna Bayern München

Robert Lewandowski är en av världens mest jagade anfallare. Nu öppnar han upp för försäljning, och avslöjar att Bayern Münchens nya tränare kommer att ha en viktig roll i den frågan.

Robert Lewandowski gjorde den ”förbjudna övergången” när han lämnade Borussia Dortmund för Bayern München för två år sedan. Hans tid hos Bundesliga-mästarna har varit framgångsrik och anfallaren placerar sig i skrivande stund på en andraplats i skytteligan på 17 fullträffar, tre mål bakom sin gamle lagkamrat Pierre-Emerick Aubameyang. Den polske landslagsmannen är hett eftertraktad på transfermarknaden, där klubbar som Real Madrid, Paris Saint-Germain, Arsenal, Manchester United och Chelsea alla jagar hans signatur. Nu öppnar han själv för en flytt i framtiden.

”Svårt att säga”

I en intervju med tidningen Die Welt am Sonntag förklarar han att vad som helst kan hända och att flera faktorer spelar in, däribland tränarfrågan. Det är sedan tidigare känt att Pep Guardiola lämnar klubben efter säsongen och att Carlo Ancelotti tar över.

– Som professionell fotbollsspelare är det svårt att säga. Jag har många gånger hört spelare säga sådana saker och sedan kommer en annan tränare in och de är inte längre så önskvärda. Eller så får de ett intressant bud, säger 27-åringen och fortsätter:

– Hur som helst trivs jag väldigt väl i Bayern och kommer alltid ge allt för laget medan jag är här. Jag fokuserar enbart på Bayern. Ända sedan jag var 18 har det funnits förfrågningar och rykten och jag har lärt mig att handskas med det. Jag kan stänga ute det, det distraherar mig inte.

Robert Lewandowski har kontrakt med Bayern München fram till sommaren 2019.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply