bet365

Officiellt: CSKA Moskva lånar ut Strandberg

Carlos Strandberg lånas ut av CSKA Moskva resten av säsongen

Det har blivit begränsad speltid för Carlos Strandberg under den nya säsongen. Därför lånas den svenske anfallstalangen nu ut till seriekonkurrenten FC Ural.

Många höjde på ögonbrynen när den stora svenska anfallstalangen Carlos Strandberg valde att lämna BK Häcken i januari för CSKA Moskva. Det konstiga var inte att han flyttade, utan det var att han valde Ryssland trots konkret intresse från bland annat Borussia Dortmund.

Strandberg väntade dock inte med att imponera i sin nya klubb. Under våren fick han chansen att starta flera matcher efter att storstjärnan Seydou Doumbia såldes till Roma. Skörden blev tre mål på sju starter och fyra inhopp under sin första säsong i Ryssland. Tyvärr har det går trögare för Strandberg under den nypåbörjade säsongen och därför lånas han nu ut från CSKA Moksva.

Flyttar 100 mil österut

19-åringens nya klubb blir FC Ural Sverdlovsk Oblast, eller bara FC Ural som man är kända som. Klubben ligger precis vid Uralberget, cirka 100 mil österut sett till Moskva, precis ovanför Kazakstan. Klubben slutade på en 13e plats i den ryska högstaligan förra säsongen.

Lånet gäller till och med den 31a januari 2016. Det är inte avslöjat om CSKA Moskva kan förlänga lånet säsongen ut eller om han kommer återvända under det kommande kalenderåret.

1 Comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply