Neven Subotic på väg till Turkiet och Besiktas?

Neven Subotic på väg till Turkiet och Besiktas?

Neven Subotic kan lämna Borussia Dortmund i sommar

Enligt uppgifter till tyska Kicker kan Neven Subotic vara på väg att lämna Borussia Dortmund för flytt till turkiska Süper Lig och Besiktas.

Den turkiska ligaledaren Besiktas vill köpa loss Borussia Dortmunds mittback Neven Subotic, det försäkrar tyska Kicker på söndagen. På sin hemsida skriver man att spelaren kan vara på väg att lämna Bundesliga för att flytta till Süper Lig men att Besiktas inte är det enda alternativet.

Samtidigt skriver Kicker även att Liverpool med Jürgen Klopp i spetsen ska ha spelaren på sin önskelista till sommarens transferfönster.

27-åringen har inte riktigt fått den speltid han förväntat sig denna säsong under tränare Thomas Tuchel men en eventuell försäljning av Mats Hummels kan göra att chansen till en en startplats öppnar upp sig till nästa säsong.

Subotic har en kontrakt till och med sommaren 2018.

Borussia Dortmund släpper Hummels vid Bayern-bud

Karusellen kring Mats Hummels och hans framtid ser ut att ha kommit mot ett slut. Efter flera veckors fram och tillbaka, där det har ryktats i medier om framförallt om Manchester City så skriverBorussia Dortmund idag på sin hemsida att den tyske försvararen har delgett klubben sin önskan om att få gå till Bayern München.  Vidare skriver Dortmund att de kommer att gå igenom med affären, men att det hänger på att Bayern München kommer med ett tillräckligt attraktivt bud för den väldigt högt värderade spelaren. Hittills har Bayern München inte kommit med något erbjudande skriver Dortmund vidare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply