Mats Hummels kan lämna Borussia Dortmund

Mats Hummels kan lämna Borussia Dortmund

Efter 7 år med klubben kan det vara dags

Borussia Dortmunds kapten Mats Hummels har sagt att han är osäker på sin framtid med klubben och kan komma att lämna för att ha en chans att få vinna en Champions League pokal.

Mats Hummels, kapten för det gulsvarta Bundesligalaget Borussia Dortmund, har gått ut och sagt att han är osäker på sin framtid med klubben som han har varit med i sju år skriver tyska Bild. Intresse finns från flertalet Premier League klubbar för den 27årige mittbacken. Hummels har bara lite mer än ett år kvar på sitt nuvarande kontrakt med Dortmund, något som har gjort att flertalet engelska klubbar har kopplats ihop med den tyske landslagsmannen de senaste månaderna, däribland Chelsea, Liverpool och Manchester City.

– Jag vill inte nödvändigtvis lämna, men jag har ett stort beslut att ta. Jag har velat fram och tillbaka mycket , säger Hummels till den tyska tidningen Bild.

– Jag tror, att alla inblandade vill höra ett tydligt beslut innan EM. Jag vill inte dra ut på det.

– Ålder ger dig en känsla av att du inte har för alltid på dig att vinna. Jag inser att för varje år som jag inte vinner en titel är jag närmare till att gå i pension. Jag har pratat med Ilkay Gündogan och Henrikh Mkhitaryan om deras tankar. Champions League är ett mål för mig i vilket fall. Jag vill vinna den titeln, avslutar han.

Dortmund har en utmaning framför sig under de sista matcherna av säsongen, då klubben ligger 7 poäng bakom serieledande Bayern München och Hummels har erkänt att en längtan efter att få vinna mer troféer kan få honom att lämna det tyska laget för en ny utmaning. Men först ska Dortmund ta sig an LiverpoolAnfield på torsdag i en avgörande Europa League match som kommer att avgöra vilket lag som går vidare till semifinalen. Vilka kanaler som visar matchen och vilken tid den infaller på med mera kan du hitta mer information om här.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply