Manchester City överlägger värvning av PSV Eindhovens målvakt Jeroen Zoet

Manchester City överlägger värvning av PSV Eindhovens målvakt Jeroen Zoet

Joe Harts framtid ser osäker ut

Nye Manchester Citytränaren Pep Guardiola kollar efter ersättare till Joe Hart, som sägs sitta lite osäkert i sin position som förstemålvakt i City och PSV Eindhovens stjärnskott Jeroen Zoet skulle kunna vara en lösning.

Manchester City gör omvälvande förändringar i klubben. De hämtade in Bayern Münchens succétränare Pep Guardiola för att sedan värva spelare som Nolito från Celta Vigo och Ilkay Gündogan från Borussia Dortmund. De ryktas även vara på gång att färdigställa en transfer av John Stones, Evertons stjärnförsvarare. På alla positioner kommer det in nya spelare, fräscha ben och huvuden.

Även på målvaktspositionen kan det komma att ändras. Sedan tidigare har det ryktats om att Barcelonas lovande och unge tyske målvakt Marc-Andre ter Stegen kan komma att gå till Manchesterklubben. På grund av för lite speltid vill ter Stegen till den engelska klubben där han skulle kunna få mer tid på planen, med en Joe Hart som efter sin EM-insats har fått ett antal tvivlande blickar på sig. Nu skriver Daily Mail att City även överväger en värvning av holländska PSV Eindhovens målvakt Jeroen Zoet. Zoet står i konkurrens med ter Stegen om en möjlig förstemålvaktsposition i City.

City har redan bra koll på den holländske landslagsmålvakten efter att ha scoutat 25åringen regelmässigt under den förra säsongen. Zoet gjorde en imponerande insats förra året efter att ha spelat en nyckelroll i PSV:s titelkampanj, där de tog hem den andra ligatiteln i rad. Han blev även inkluderad i Eredivisies Årets Lag tack vare sina 13 matcher där han har lyckats hålla nollan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply