bet365

Liverpool och Tottenham jagar Chelsea-stjärnan

André Schürrle kom till Chelsea under sommaren 2013 för en summa som rapporterades landa på cirka £18 miljoner. Den förre Bayer Leverkusen-spelaren har blandat och gett för Chelsea och har bara gjort 11 mål på 54 framträdanden i den kungsblåa tröjan. Det kan förvisso bero på att Schürrles föredragna positon, vänsterytter-positionen, innehas av en viss Eden Hazard.

Chelsea har under dem senaste veckorna kopplats ihop med bland annat förre Tottenham-spelaren Gareth Bale och Borussia Dortmunds jagade man Marco Reus. Klubben uppges därför villiga att låta Schürrle gå för att göra plats åt någon av dem nämnda.

Enligt Express är Liverpool och Tottenham sugna på den tyske landslagsspelarens tjänster och uppges vara villiga att hosta upp £25 miljoner. 

Brendan Rodgers och Maurico Pochettinos säsonger har inte alls börjat på det vis de velat och hoppas att Schürrle eventuellt kan få dem på rätt väg. Tränarnas respektive lag får dock konkurrens från utlandet då både Atletico Madrid och Borussia Dortmund rapporteras följa Schürrles situation i Chelsea.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply