Liverpool och Dortmund jagar Mahmoud Dahoud

bet365
Liverpool och Dortmund jagar Mahmoud Dahoud

Båda vill åt den eftertraktade mittfältsstjärnan

Enligt rapporter är det inte bara en Europa League-semifinalplats som Liverpool och Borussia Dortmund kämpar om längre, utan även Borussia Mönchengladbachs mittfältsstjärna Mahmoud Dahoud.

Både Liverpool och Borussia Dortmund är benägna att värva Borussia Mönchengladbachs mittfältare Mahmoud Dahoud skriver The Guardian. Den 20årige Gladbachspelaren har dragit åt sig stort intresse från flertalet klubbar under sin genombrottssäsong i Bundesliga. Han har storspelat bredvid kaptenen Granit Xhaka, som är av stort intresse för Arsenal. Dahoud, som spelar för Tysklands U21 landslag och även har syrisk härkomst, har gjort en enastående säsong med Mönchengladbach och det kan tänkas att klubben kommer dra sig för att släppa både den lovande talangen och Xhaka, men kan tänkas vika sig om det skulle utbryta ett budgivningskrig och erbjudanden för runt 30 miljoner euro kom in för Dahoud.

Jürgen Klopp är en av dem som är ivrigast efter Dahouds signatur, som en del av sitt nyuppbyggarprogram på Anfield. Dortmund, som även de sägs vara intresserade av den talangfulle mittfältaren, skulle kunna se honom som en bra ersättare för Ilkay Gündogan eller Henrikh Mkhitaryan då de båda spelarnas framtider med klubben ser osäkra ut. Men Liverpooltränaren kommer inte att ge upp utan en fajt mot sin gamla klubb över den före detta Fortuna Düsseldorfspelaren. Klopp har redan använt sin Bundesligabakgrund för att värva mittbacken Joël Matip på en fri transfer från Schalke 04 och det ryktas även flitigt om en eventell reunion med Mario Götze, som han tränade i Dortmund. Klubben har även redan plussat på till sitt mittfält inför nästa säsong med en värvning av 19årige Marko Grujic från Röda Stjärnan Belgrad för 5,1 miljoner pund. Det är dock troligt att Dahoud kommer att kosta mycket mer än så.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply