bet365

Liverpool jagar Mahmoud Dahoud från Borussia Mönchengladbach

Liverpool jagar Mahmoud Dahoud från Borussia Mönchengladbach

Liverpool vill värva Mahmoud Dahoud

Kan Jürgen Klopp göra klart med ännu en värvning från Bundesliga till sommarens transferfönster, det tror i alla fall The Times.

Det är ingen tvekan om att Liverpools tränare Jürgen Klopp har riktat ögonen mot Tyskland och Bundesliga när det kommer till spelare att värva till sommaren. Tidigare har man gjort klart med Matip från Schalke 04 samtidigt som den gamla Borussia Dortmund-tränaren sägs vilja locka spelare från sin gamla arbetsgivare till Anfield, därbland Ilkay Gündogan och Marco Reus.

På onsdagen kommer Times med uppgifter om att Liverpool även ska har blickarna mot Borussia Mönchengladbach och Mahmoud Dahoud. Mittfältaren som är född i Syrien är endast 20 år och har kontrakt med den tyska storklubben till och med sommaren 2018.

Christian Benteke vill inte lämna Liverpool

Samtidigt som Liverpool ska vara på jakt efter en mittfältare kommer Liverpool Echo med uppgifter om att lagets belgiske anfallare Christian Benteke ska ha bestämt sig för att stanna på Merseyside även nästa säsong. Spelaren sägs inte ingå i Jürgen Klopps planer till nästa säsong men klubbledningen ska ha meddelat att Benteke inte har några tankar på att bli utlånad eller såld när sommarens transferfönster öppnar. Den klubb som det pratats mest om är West Ham United.

På torsdagskvällen spelas matchen Liverpool – Borussia Dortmund på Anfield, mötet är det andra i Europa League-kvartsfinalen och den första matchen på Signal Iduna Park slutade 1-1.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply